Green Key

Hvis I arbejdet indenfor dansk turisme- og oplevelsesindustri, så er Green Key, en af de certificeringer I bør ansøge om:

Green Key

#Green Key Hotel

#Green Venue

#Green Restaurant

#Green Attraction

#Green Event

For alle disse certificeringer gælder, at I får certificeret jeres drift og den måde, I arbejder med bæredygtighed og grøn omstilling. Gennem ansøgningsprocessen får I et overblik, samt udarbejdet en plan og dokumentation for jeres arbejde. I får hurtigt syn for muligheder og ikke mindst, så kan en certificering være den nemmeste og bedste vej til at kommunikere jeres bæredygtige tiltag og grønne omstilling. Desuden får I udarbejdet en plan for det fremtidige arbejde.

Jeg har gennem det sidste år bl.a. arbejdet med en turisme aktør, som netop har indsendt ansøgning til Green Attraction, men som i foråret 2023 også forventer at indsende ansøgning til Green Venue.

Grunden til at de ønsker 2 certificeringer fra samme ”familie” er, at kunder i mødebranchen har stor fokus på bæredygtighed og ansvarlighed. Her giver certificeringen mulighed for et større forretningspotentiale.