B Corp

Her i 2024 har virksomheder ikke længere et valg ift. bæredygtighed. Jeres kunder forventer, at I påtager jer et samfundsansvar. Men også ny lovgivning og regulationer gør det nødvendigt for virksomhederne, at påbegynde arbejdet. De største danske virksomheder er der allerede og nu kommer deres krav og fokus til at gælde for leverandørsamarbejder og hele værdikæder

Her kan en certificering være vejen til forståelse og indsigt. Men også bruges som dokumentation for, at virksomheden lever op til certificeringens høje standard med fokus på transparens samt det sociale og miljømæssige aftryk.

B Corporation er en global certificering. B står for Benefit.

Certificeringen har en høj troværdighed og ses som en af mest ansvarlige bæredygtighedscertificeringer.

B Corp er international og på tværs af alle industier og services.

B Corp er open-source og alle kan bruge værktøjet og ansøgningen. B Impact Assessment er et fremragende værktøj til den overordnede forståelse for, hvad bæredygtighed også er og få et holistisk overblik.

Når jeg rådgiver virksomheder på et mere overordnet og strategisk niveau, tager jeg ofte udgangspunkt i B Corp, da jeg på den måde sikrer, at bæredygtig integreres gennem hele virksomheden fra ledelsen, økonomiafdelingen til kommunikation. Det giver mulighed for at virksomheden i fællesskab diskuterer niveau og får øje for mulighederne, som bæredygtighed  også giver en virksomhed.