Om mig

Jeg arbejder som konsulent, rådgiver og freelancer indenfor bæredygtighed, grøn omstilling, klimaregnskab og bæredygtige events.

Jeg hjælper dig og din virksomhed på vejen til en bæredygtighed og grøn omstilling. Lige fra at udarbejde jeres første CO2-regnskab til at udvælge verdensmål, udvikle bæredygtighedstrategier og til at markedsføre budskaber om jeres arbejde med bæredygtighed.

Jeg er ejerrådgiver af Grøn Start, som jeg startede i august 2020.

Jeg har en baggrund fra dansk turisme og event, og har arbejdet både for private virksomheder og DMO med destinationsudvikling, events, leisure- og business turisme, herunder bæredygtighed.

Min uddannelsesmæssige baggrund er Business Management, hvilket giver mig den overordnede forståelse for hele virksomheden og forretningsudvikling, men da jeg selv har arbejdet med mange forskellige arbejdsopgaver har jeg også den mere specifikke indsigt, som jeg kan omsætte til bæredygtighed i din virksomhed.

Jeg har en stærk international baggrund og har boet 10 år i England. Både min oprindelige uddannelse og min uddannelse indenfor bæredygtighed, er fra England.

Ved siden af mit arbejde i Grøn Start, arbejder jeg som freelancer for Global Destination Sustainability Movement (GDS-M). Her arbejder jeg som Senior Changemaker og Relationship Manager for Norden.

GDS-M arbejder med bæredygtighed for 100+ destinationer og her får jeg adgang til de globale trends og tendenser indenfor bæredygtighed, samt ikke mindst arbejde med strategiprojekter for de nordiske turistdestinationer.-

Inge